donderdag, 25 maart 2021 15:37

LAATSTE info m.b.t. de week voor de paasvakantie.

 

 

We geven u deze nieuwe info mee (vrijdag 26/03/2021)

 

Week voor de paasvakantie

Beste ouder

Gisteren kreeg u een brief mee met de informatie waarover we op dat moment beschikten. Toen de schoolbel rinkelde, hoorden we op de radio dat er opnieuw wijzigingen waren … Deze nacht om 01.17u ontvingen we per mail een duidelijk standpunt van Katholiek Onderwijs Vlaanderen.

Zowel gisterenavond als vanochtend vonden er vergaderingen plaats met onze raad van bestuur, de vakbond, het personeel en de directeurs van de scholengemeenschap.

Rekening houdende met de opmars van corona in onze regio volgen wij met alle scholen van onze scholengemeenschap het advies van de raad van bestuur van Katholiek Onderwijs Vlaanderen om ook de lessen in het kleuteronderwijs te schorsen en zo kwaliteitsvol mogelijke opvang te organiseren.

De noodopvang is voor zowel de kleuters als de leerlingen van het lager onderwijs die niet thuis kunnen worden opgevangen.

Op die manier proberen we tegemoet te komen aan de veiligheid en de gezondheid van ons personeel en de kinderen, maar proberen we ook om solidair te zijn met ouders die in nood zitten voor degelijke opvang omwille van hun arbeidssituatie.

Concreet:

  • Maandag is er pedagogische studiedag. Het Bondgenootje is de volledige dag open.
  • Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is er noodopvang zowel voor kleuter als voor lager.
  • Tijdens de noodopvang zullen we het aantal kinderen per bubbel beperkt houden. Deze bubbels zullen georganiseerd worden per leerjaar of per graad.
  • Gelieve in te schrijven op voorhand voor de noodopvang via de link die terug te vinden is op de website en dit voor zondagmiddag 28/03.
  • Kinderen die naar de noodopvang komen, brengen een picknick en een drankje
  • De mondmaskerplicht voor L5 en L6 blijft gelden tijdens de noodopvang.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hebt u een attest nodig betreffende werkloosheid voor opvang van uw kind? Dit kunt u hier downloaden.

Attest van de RVA voor de werkgever: klik HIER

-------------------------------------------------------------------------------------------