Onze Kangeroe-ouderraad...

Deze enthousiaste kangoeroe mama's en papa's helpen mee de brug te maken tussen de school en de ouders:

 

 

 

 

 

 

Beste mama, papa

Net zoals een kangoeroe ZORG draagt voor haar jong, wil de ouderraad  van De Biesweide ZORG-zaam zijn voor de kinderen, hun school en hun ouders.

De ouderraad komt vijf keer per schooljaar samen in de Biesweide. Op een vergadering zijn naast onze eigen leden ook telkens enkele vertegenwoordigers van de school aanwezig. 

Inhoudelijk bespreken we allerlei thema’s rond welzijn op school en de verkeersveiligheid van de schoolomgeving. Ook de planning van allerlei activiteiten komt op de agenda te staan. Maar ook de school brengt agendapuntjes aan. Een aanpassing aan het schoolreglement wordt vaak afgetoetst op de vergadering om te horen wat wij daarvan vinden. Of hoe zou de website er nog beter kunnen uitzien? Kortom, in de ouderraad kan je je stem laten horen en krijg je de kans om samen met de leerkrachten en de directie mee te helpen bouwen aan een leuke, veilige en leerzame school voor je kinderen

Voor jullie willen wij een mogelijk aanspreekpunt zijn.  Mail gerust uw vragen, bemerkingen, ideeën en voorstellen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is de ouderraad iets voor jou? Heb je zin om je als vaste of losse medewerker aan te sluiten bij onze bruisende vereniging? Alles kan , niets hoeft! Laat dan zeker een berichtje achter op Facebook of via ons e-mailadres. Hopelijk tot gauw!