dinsdag, 06 februari 2024 11:35

Onze nieuwe directie.

 

Op 1 februari startte onze nieuwe directie: mevrouw Lieselotte Huyghebaert. Twee leerlingen van de leerlingenraad stelden haar enkele vragen:

 

Wat vindt u van de Biesweide? Het is een heel goede school met veel lieve juffen, meesters en leerlingen.  

Ken je de leerlingen al goed van de school? Dit is wat minder, het zijn er ook heel veel. Ik hoop de komende tijd veel contact te krijgen met hen door op de speelplaats te staan en in de klassen te komen.  

Hebben jullie kinderen? Ja, drie: Evine (11 jaar), Lianne (9 jaar), Alois (8 jaar). 

Waarom koos u voor de job als directeur? Vooral omdat het een uitdagende job is! Het is vooral ook leerrijk. 

Wat is uw lievelingsdier? Alpaca 

Wat is uw lievelingskleur? Rose

Wat is uw lievelingseten? Frietjes

 

Ondertussen verscheen ook een artikel in de Krant van West-Vlaanderen over onze nieuwe directie. Enkele zinnen uit het artikel: 

Ze woont samen met haar man Koen Ugille en haar drie kinderen in de Kruisbierboomstraat in Beselare. "Mijn lagere school was in een klein schooltje 't Kruiske in Moorslede. Mijn middelbaar deed ik in Roeselare waar ik de richting gezondheids- en welzijnswetenschappen volgde. Daarna deed ik mijn lerarenopleiding in Brugge. Daarnaast behaalde ik mijn diploma als creatief therapeut", aldus Lieselotte. 

Lieselotte gaf al les in Tanzania ook. Voor ze directie was, werkte ze 16 jaar in de gemeentelijke basisschool van Moorslede. 

Haar ambitie? "Op een liefdevolle manier mogen samenwerken met het schoolteam, de ouders, de leerlingen en de Beselaarse gemeenschap om samen te bouwen aan een school waar iedereen zich goed voelt. Waar we als team streven naar kwaliteit en waar de inzet van iedereen beloond kan worden. Voor mij is het van groot belang dat elk kind zich kan ontplooien volgens zijn eigen talenten, dat elk kind mag ontwikkelen op zijn eigen manier."

We wensen mevr. Lieselotte het allerbeste toe in haar nieuwe job!